Wigilia I

Bufet na gorąco

- Dorsz / polędwiczki, filet / ze szpinakowo-borkułowym przysmakiem zapiekane serem mozzarella

- Risotto

- Kapusta z grzybami

- Pierogi smażone

- Cannelloni / farsz z rybą i warzywami / zapiekane serem w różnych sosach

- Ziemniak faszerowany

- Sos beszamelowy o smaku cytrynowym

- Zupa krem z brokułów z grzankami lub inny krem

Bufet na słodko

- Kawa, herbata, dodatki

- Moczka

- Miodownik

- Pieczone jabłka lub banan z konfiturą

Wigilia II

Bufet na gorąco

– Karp saute / smażony

– Ziemniak nadziewany

– Kapusta z grzybami

– Krokiet

– Barszcz ukraiński

Bufet na słodko

– Kawa, herbata, dodatki

– Moczka

– Makowiec

Wigilia III

Bufet na gorąco

– Sum afrykański filet

– Kapusta z grzybami

– Tortellini z grzybami i brokułami

– Pierogi

– Ziemniak z warzywami / w sosie beszamelowo-cytrynowym

– Krem z borowików z łazankami

Bufet na słodko

– Kawa, herbata, dodatki

– Makówki

– Miodownik

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany.