Patera Góralska

Patera na 10 osób

Karczek schab golonka na kapuście zasmażanej, szaszłyki, żeberka. 

Patera Szefa

Patera na 18 osób

Rolada śląska tradycyjna, devolay, udko z kaczki, pierś z kaczki, udko faszerowane, bombka z fileta z kurczaka faszerowana, schab tradycyjny w panierce, schab rolowany z nadzieniem, pieczeń porcjowana, filet z piersi z kurczaka różne fasze (ser, szynka, brokuły)

Patera Wieprzowa

Patera na 18 osób

Schab, pieczeń – sosy borowikowy, pieczeniowy

Patera Obiadowa

Patera na 18 osób

Udko faszerowane, devolay z różnymi farszami, pałki z kurczaki, pulpety zawijane z podlędwiczką, polędwiczki zawijane z boczkiem, ze śliwką, schab z różnymi farszami, karczek, golonka) 

Patera Drobiowa

Patera na 18 osób

Filet z piersi kurczaka w sosach meksykańskim, carbonara, śmietankowym, szpinakowym, serowym

Bitki Wołowe

Patera na 10 osób

Mięso wołowe z kluseczkami i warzywami.

Gnocchi

Patera na 10 osób

Z gorgondzolą, gyrosem, kurczakiem lub warzywami).

Canelloni

Patera na 10 osób

W różnych sosach.

I Penne

Patera na 10 osób

Z gyrosem, warzywami w różnych sosach zapiekane z serem.

II Penne

Patera na 10 osób

Z polędwiczkami, warzywami w różnych sosach zapiekane z serem)

Ryby

Patera na 18 osób

Różne gatunki.

Tortellini

Patera na 18 osób

W różnych sosach.

Pieczywo

Patera na 18 osób

Bułeczki, masełko czosnkowe, pizzerinki, tortille, bułeczki faszerowane.

Dodatki

Patera na 18 osób

Ziemniaki grilowane, ćwiartki ziemniaka opiekane, duffinki, warzywa z pary, warzywa z pary w sosach śmietanowym, serowym, ryż.

Sałatki

Patera na 18 osób

Mix sałatek.