Góralska:

Bogata patera mocnych mięs w której skład wchodzą pieczone
golonka, żeberka, karkówka. Podana na kapuście zasmażanej w towarzystwie
ziemniaków.
 

Canelloni:

Makaron lasagne z potrawką z fileta kurczaka, w sosie
pomidorowo-śmietankowym. Zapiekane serem z bazylią.
 
 

Drobiowo-wieprzowa:

Patera z zróżnicowanym mięsem drobiowym i
wieprzowym, w której skład wchodzą: devolay z różnymi farszami, schab w
panierce, udzik w glazurze, polędwiczka drobiowa z boczkiem, pieczeń,
nuggetsy.

Tortellini:

Patera tortellini, ravioli, tortelloni w sosie grzybowym zapiekana z
brokułami oraz serem Grana Padano.
 

Mięsa z owocami:

Patera mięs drobiowych podana w towarzystwie owoców
zapiekanych z serem.
 

Filet z kurczaka w sosie serowo-śmietankowym:

Patera fileta z kurczaka w
sosie na bazie Gorgonzoli oraz Grana Padano podana z brokułami.
 

Dodatki:

Patera dodatków: frytki, ćwiartki ziemniaczane, dufinki, puree
 

 

Specjały szefa kuchni

Dania specjalnie przyrządzane na życzenie klienta za
dodatkową opłatą.
 

Kito

Podwędzana szynka z tłuszczykiem.
 

Ryba

Ryby oraz owoce morza na życzenie: Łosoś, Dorsz, Miruna, Pstrąg,
krewetki, pałeczki Surimi.
 

Kaczka

1. Kaczka nadziewana podana w całości.
2. Noga z kaczki podana w glazurze.
 

Gęś

1. Gęś nadziewana podana w całości.
2. Noga z gęsi podana w glazurze.
 

Perlicza

1. Perliczka nadziewana podana w całości.